MW-Techniek in Purmerend

Diensten

Wij repareren, reviseren en leveren alle soorten pompen en zijn hierin niet merk gebonden. Tevens plegen wij ook onderhoud en voeren wij inspecties uit aan deze installaties. Hiernaast kunnen wij u op projectbasis van dienst zijn als toezichthouder of als uitvoerder.

Wij verlenen de volgende diensten:

  • Onderhoud en renovatie
  • Reparatie
  • Nieuwbouw
  • Projecten en projectondersteuning

Onderhoud en renovatie

Op basis van contracten of afspraken kunnen wij uw installaties onderhouden. Dat gebeurd op een grondige wijze waarbij eventuele gebreken worden gemeld. Indien nodig kunnen wij deze gebreken ook voor u verhelpen. Wij maken van iedere inspectie een digitaal rapport en bespreken deze met u, na afloop van de inspectie.

Periodiek onderhoud verkleint de kans op storingen en verlengt de levensduur van uw installatie!

Waterzuiveringsinstallate onderhoud MW-Techniek in Purmerend
Minigemaal in Landsmeer

Reparatie

Op verzoek, op contractbasis of naar aanleiding van een onderhoud, kunnen wij voor u de nodige reparaties uitvoeren. Deze zullen altijd conform de geldende normen worden uitgevoerd. Wij zullen altijd proberen de downtijd van uw installatie zo kort mogelijk te houden. Indien nodig zullen er bypasses worden gemaakt.

Inspectie

Op verzoek of op contractbasis kunnen wij voor u een inspectie uitvoeren. Na de inspectie zal een rapport met bevindingen worden geleverd. Dit rapport kan eventueel in een maatregelen pakket worden vertaald. Na een inspectie weet u dus precies hoe uw installatie er voor staat.

Nieuwbouw

Naar aanleiding van uw aanvraag maken wij een offerte en bespreken deze met U. Dit kan ook naar aanleiding van een inspectie of onderhoudsbeurt het geval zijn. In principe streven wij ernaar om een complete offerte te maken, zonder allerlei stelposten.

Projecten en projectondersteuning

Indien u een project heeft, kunnen wij u daarbij ondersteunen op meerdere gebieden. Denk hierbij aan Toezicht houden, Werkvoorbereiding, Uitvoeringsbegeleiding en natuurlijk ook arbeid leveren.

Bent u geinteresseerd? Neem dan contact met ons op!


Copyright @ MW-Techniek - Created by First Impression Design